Агенція «Дубинський і Ошарова» захистила права Diageo Scotland Limited від недобросовісної конкуренції

Агенція «Дубинський і Ошарова» представила інтереси Diageo Scotland Limited – власника прав на добре відому торговельну марку «Captain Morgan», від дій недобросовісної конкуренції на ринку алкогольних напоїв.

12 червня 2017 року Господарський суд міста Києва відхилив позов, пред'явлений порушником прав Diageo Scotland Limited  проти рішення Антимонопольного комітету України про визнання недобросовісної конкуренції щодо Diageo Scotland Limited і накладення штрафу. Раніше Антимонопольний комітет України двічі визнавав дії недобросовісної конкуренції і накладав на порушника відповідні штрафи. Важливо відзначити, що дані штрафи склали більше 14 000 000,00 грн.

На даний час вищезазначені рішення Антимонопольного комітету України набрали законної сили і знаходяться на стадії виконання у порядку, встановленому законом.

Команда агенції «Дубинський і Ошарова» працювала під керівництвом партнера Антона Коваля.

Дивіться також